dimecres, 12 d’abril del 2023

COLÒNIES AL DELTA DE L'EBRE 2023

 12 d'abril de 2023 -  2n dia

Avui hem esmorzat a les 9 h i a ¾ de 10 ja hem agafat les bicicletes. Ens esperava una ruta de més de 30 quilòmetres entre anada i tornada.


Hem passat per Balada, un poblet que una part pertany a Amposta i l’altra part a Sant Jaume d’Enveja.  Després d’una aturada molt curta ens hem dirigit cap a la Casa de Fusta. Ens han explicat que aquesta casa la van portar de Canadà al voltant de 1926, quan tres senyors benestants de Barcelona van fundar una societat de caça.


Hem vist una exposició d'aus dissecades i diversos mapes del Delta.

Hem pogut fer alguna petita compra en una Barraca típica de la zona. Quan hem acabat hem tornat agafar la bicicleta per anar a dinar a l’Alberg de Poble Nou.

Les construccions de Poble Nou són totes blanques i  baixes, excepte l’església que té un campanar alt.

Després de dinar i descansar una estona, hem pogut observar aus des de dos miradors. Ha estat curiós veure el color de l’aigua de la llacuna de l’Encanyissada segons la zona.  Amb un telescopi hem pogut  observar un martinet blanc i uns esplugabous. No hem vist flamencs.



 -------------------------------

VISITA EXPOSICIÓ CASA DE FUSTA

- Mapes

- Exposició aus dissecades

----------------------------------

Hem parat a berenar en  una placeta de Sant Jaume d’Enveja, on a més  de descansar hem jugat en unes estructures lúdiques de la plaça.

Estàvem molt cansades i cansats, esgotats, però encara havíem de fer un últim esforç  per passar el  pont que travessa l’Ebre per arribar a Deltebre.

Quan hem arribat a l’Alberg alguns de nosaltres hem jugat a futbol amb alguns nois d’un grup de 3r ESO que han arribat aquesta tarda.


-----------------------------

 MIRADORS DE LA LLACUNA DE L'ENCANYISSADA

-----------------------------

Finalment hem pogut sopar, teníem molta gana.

Ha estat un dia molt intens, diferent, però que bé ens ho hem passat!

Esperem amb moltes ganes el dia de demà! Port Aventura!

Bona nit!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada