dimecres, 17 d’abril del 2013

Segon dia

Pedala que pedala




Després d'una nit curta de son hem ben esmorzat i hem fet cap a l'Ecomuseu per començar la ruta amb bicicleta. Ens hem ben equipat per poder fer els més de trenta quilòmetres previstos per avui. Molt valents i valentes hem superat el repte i no hem pujat al cotxe escombra. Hem anat a les basses de l'Encanyissada i la Tancada i hem dinat a l'alberg del Poblenou. Als miradors hem vist i hem escoltat aus com: el bernat pescaire, el corb marí, la polla d'aigua, la polla blava, flamencs...

Quan hem arribat a l'alberg, ens hem posat el banyador i el casquet de bany per anar a la piscina a gaudir d'una estona de relax i tranquil·litat.

A l'hora de sopar, la resta del menjador ha menjat pasta, però la Laia ens havia triat espinacs. Hem pensat que era una broma, però no, anava de debò. Els hem provat, però tot i així no ens ha convençut. Sort que ho hem arreglat amb la truita de patates de segon i el flam d'ou o poma de postres.

Ara estem rient recordant l'anècdota del sopar i ja estem patint per veure què ens ha triat per demà. Serà peix... seran llenties... no!!!!!

Estem molt cansats/des i demà ens espera un dia llarg. Per fi Portaventura!





 

 

1 comentari:

  1. Notícia de darrera hora: ni peix, ni llenties...un ocellet ens ha confirmat que demà tindreu verdura!!! Ja,ja,ja!!!

    ResponElimina