dijous, 26 d’abril del 2012


Colònies Delta 2012 (3r dia) 

Avui hem anat a PortAventura!!!! Ens ho hem passat d’allò més bé!!!! Hem començat la visita per la zona de la Mediterrània, on els més atrevits han pujat a l’atracció del Furius Baco. Després hem continuat cap a la Polynesia. Allà ens hem refrescat en l’atracció Tutuki Splash, i hem vist l’espectacle Sea Odyssey 4D.
Després del temporal ve la calma

Aaaaahhhh!!!!!










 Aprofitant l’anada cap a la Xina, alguns de nosaltres hem pujat  al vaixell, els altres han fet una entrada ràpida a veure la zona del Sésamo Aventura. Sense més, ens hem anat cap a la Xina, passant per un passeig on l’ombra dels bambús ens protegien del sol. L’atracció   estrella, el Dragón Khan, estava tancada, i per això, hem aprofitat per pujar a les Tea Cups, dinar i veure l’espectacle  Bubblebou. 

L'espectacle de bombolles

 Aquest últim espectacle ha estat “una passada”, l’aigua, el sabó i la música combinada amb els llums de colors, han creat un ambient màgic.
A Mèxic, hem començat  pel Tren de la Mina, on hem pogut repetir. Després els més atrevits han pujat a  l’Hurakan Cóndor(Caiguda lliure de 100 metres), i els altres hem anat a l’atracció     Tomahawk. Un cop  reunits de nou hem pujat a la Stampida.
El temps s’acaba  i encara ens quedava alguna atracció interessant. Aprofitant que no hi havia gaire gent, hem repetit al Silver Riber Flume i al Grand Canyon Ràpids, on hem acabat xops.
Per acabar hem comprat algun souvenir i ens hem anat cap l’autobús que ens ha portat a l’Alberg. Ha estat un dia intens i ple d’emocions!


Els ràpids del Grand Canyon.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada